vertical_align_top

Actieproducten

Actieproducten

De onderstaande actieproducten kun je gebruiken om de actie te promoten en om geld te kunnen inzamelen voor de actie. Je kunt deze boekjes, kaarten en magneten op laten sturen om ze vervolgens te kunnen verkopen in je gemeente, je familie, vrienden en buren.

Dienen in Bijbels licht

Boek Ed van Hell

Dienen is een uiting van dankbaarheid. Iedere christen heeft de opdracht te dienen, in navolging van Christus. Hij kwam naar de aarde om te dienen. Maar hoe doe je dat? Hoe dien ik de Heere? Hoe dien ik mijn naaste? Hoe kan een christen de samenleving dienen? En hoe de kerk? Ed van Hell geeft praktische handvaten voor het vinden van antwoorden op deze vragen. Hij geeft christenen raad en tips om dienstbaar te zijn. Dat doet hij vanuit zijn ervaring als ambtsdrager en directeur van Ontmoeting, een stichting die kwetsbare mensen helpt. Dit boekje mag je verkopen voor € 8,95.

  Aanvragen

Vijf ansichtkaarten

Rond het thema 'dienen'

Speciaal voor de landelijke actie tekende MRJN vijf ansichtkaarten rondom het thema ‘dienen’. In elk pakje kaarten zit: een kaart om iemand beterschap te wensen; een kaart om te versturen als opkikkertje een felicitatiekaart voor een huwelijk; een kaart met de tekst ‘Dient den HEERE met blijdschap’; een kaart om te versturen t.g.v. de (her)bevestiging van een diaken. Een pakje kaarten mag je verkopen voor 5 euro.

  Aanvragen

Magneet

Met actielogo en -slogan

In het actielogo is verbeeld waar het tijdens de landelijke actie om gaat: twee helpende handen omvatten mensen die elkaar ontmoeten. Want… wie goed doet, goed ontmoet! Om te zorgen dat deze boodschap zichtbaar is in veel huizen, zijn er magneten te koop waarop het actielogo en de slogan zichtbaar zijn. De magneten mag je verkopen voor € 0,50.

  Aanvragen