vertical_align_top

Als popcorn-bakker heeft hij ruim 150 jongeren blij gemaakt met een zakje popcorn. Hiermee hebben we vele jongeren weten te trekken naar de stand van Ontmoeting.

In herfstig Hoevelaken vond zaterdag 17 november jl. de jaarlijkse jongerendag van de HHJO plaats. Tijdens de bijeenkomst, die bezocht werd door zo’n 500 jongeren werd het startsein gegeven voor de landelijk actie ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Vanaf nu zetten jeugdverenigingen van de HHK zich in om geld bijeen te brengen voor het werk van Ontmoeting. Ed van Hell ging in een vraaggesprek in op hoe dienen in de praktijk vorm krijgt. ‘Elke echte christen is als het goed is een spiegel waarin mensen Christus kunnen zien’. Het waren de onderdelen die de jongerendag tot een bijzondere gebeurtenis maakten.

Het was mooi te zien hoe ons werk onder de aandacht gebracht werd. Zo kun je op de website de oproep lezen ‘Laat jij Andreas weer glimlachen’ Verslaving eiste een groot deel van zijn geld op. Hij had een nieuw gebit nodig, maar kon die niet (helemaal) betalen. Daar had Ontmoeting een oplossing voor: het Cliëntenfonds. Andreas kon dankzij dit fonds een kunstgebit bekostigen. Alle reden om te glimlachen.

De komende maanden trekken onze ervaringsdeskundigen met hun begeleiders het land in om de jongeren hun levensverhaal te vertellen. Daarnaast zullen we present zijn op de 16- jongerendagen en de kinderappèldagen.