vertical_align_top

Tweeënhalve week geleden kwam Rob een boer uit Pijnacker tegen, terwijl hij stond te bedelen bij een supermarkt. Toen de boer hem vroeg: “Waarom ga je niet gewoon werken?” antwoordde Rob dat hij wel wilde, maar dat hij geen werk had! De boer nodigde hem uit om op zijn (zorg-)boerderij te komen. Dit heeft Rob gedaan. Sindsdien verblijft hij op de boerderij.

We zijn nu bezig met het opstarten van alle praktische zaken. Het is zo dat Rob nog steeds dezelfde kleren aan heeft als toen hij tweeënhalve week geleden op de boerderij kwam (wel tussentijds gewassen). Het boerenechtpaar heeft het financieel niet breed. Rob zou graag wat zaken willen aanschaffen om in zijn primaire behoeften te kunnen voorzien, zoals douchespullen, ondergoed, 1 setje bovenkleding. Ook zou het fijn zijn als hij, wat zijn roken betreft, niet afhankelijk is van financiën van de boer.

Er is een beroep gedaan op het cliëntenfonds met het verzoek of het mogelijk is om een eenmalig bedrag van € 200 te ontvangen. Het geld zal beheerd worden door de boer.