vertical_align_top

Met spanning werd er naar uitgekeken. Wat moesten we ervan verwachten? Zou het weer meewerken? De vooruitzichten waren niet al te gunstig. Regen en wind! Om half zeven was het nog droog. En toen om kwart voor zeven het startsein werd gegeven was er nog steeds geen druppel gevallen. Wel stond er een harde koude wind. Maar de kinderen lieten zich daar niet door weerhouden. Er werd gerend…veel gerend…hard gerend…wat een enthousiasme! Koude handen namen menig stempel in ontvangst. Door naar de volgende stempelpost!

Maar niet alleen de kinderen waren enthousiast. Familie en bekenden waren uitgelopen om hun kroost aan te moedigen. Onder de kerktoren had zich een haag met supporters gevormd. Voor de kinderen bij elk rondje net weer even dát zetje om door te gaan. Nog een ronde..!! En zeg nu zelf… wat een stimulans als papa, mama of zelfs opa mee kwam rennen!

Om half acht klonk dan eindelijk het sein om te stoppen. Beneden in de hal deden de belangstellenden zich tegoed aan de warme koffie en thee. Boven genoten de kinderen van drinken met wat lekkers. Moe, maar tevreden! De leiding telde stempels voor het aantal gelopen ronden. En dat alles voor… ja, voor het goede doel: ‘Wie goed doet, goed ontmoet!’ De Landelijke Actie van de HHJO, waarvan de opbrengst is bestemd voor de HHJO, de GDC en Stichting Ontmoeting. Toch moest er nog een week worden gewacht voordat de opbrengst bekend zou zijn. En, hoewel op dit moment nog niet al het geld binnen is, zijn wij meer dan verrast!

De teller staat al op € 3.682,75!

Maar helemaal tevreden zijn we nog niet. We gaan nog even door. Op D.V. zaterdag 23 maart hebben we de verkoping in en om de Bethelkerk. Natuurlijk hopen we op mooi weer, een hoge opkomst en……een prachtige opbrengst!!!!

Wordt vervolgd!